Ajjaj! :( Úgy tűnik, hogy egy olyan régi böngészővel nézed az oldalt, ami nem támogatja a Mindy bizonyos funkcióit (pl.: kedvencekbe rakás, belépés ... ) Kérlek a jobb böngészési élmény és biztonságod érdekében frissítsd a böngésződet, vagy telepíts fel egy újabb és biztonságosabb verziót:
 Chrome  Firefox  Safari  Internet Explorer  Edge 
DIYKipróbáltukTermékteszt | Termék tapasztalatok

Kira az amigurumi kenguru - Lalylala amigurumi minta teszt

Egy lélekemelő hobbinál csak egy klasszabb dolog van: egy nemes cél! Lalylala szuper aranyos kenguru anyuka mintáját régóta nézegetem vágyakozva, és most eljött a tökéletes alkalom arra, hogy megvegyem, ugyanis Lalylala, a januárban eladott amigurumi Kira kenguru minták teljes bevételével  az ausztráliai erdőtüzek állat áldozatainak élőhely rehabilitációs programját támogatja majd ( WWF Australia ). Ezzel rögtön két legyet is üthetünk egy csapásra: lehet egy szuper aranyos amigurumi kenguru anyuka mintánk, és segíthetünk az állatokon is! Hát nem csodás?
Egyszerűen imádom Lalylala amigurumi mintáit! Mindegyik amigurumi figurája szuper különleges, aranyos, és egyszerűen horgolni való ! :)  Kirát is régóta nézegettem már vágyakozva, és most a sors úgy hozta, hogy elérkezett a tökéletes alkalom a megvásárlására: Lalylala minden 2020 januárjában eladott  amigurumi Kira kenguru minta árával  az ausztráliai tűzvész állat áldozatainak élőhely rehabilitációs programját támogatja majd ( WWF Australia ). Amikor meghallottam a  hírt, már tudtam, hogy mintát fogok vásárolni ( és ha már megvettem, le is teszteltem :) )
A felajánlás csak 2020 januárjára érvényes , úgyhogy  siess, le ne maradj róla! 
A mintáról: nagyon jól kidolgozott, érthető, részletes, képes magyarázattal illusztrált - egyszóval egy klassz amigurumi kenguru minta, amit "csakúgy" is érdemes megvásárolni! Ha tudsz angolul ( és legalább középhaladó szinten horgolni ), akkor garantáltan nem jelent majd neked akadályt a minta olvasása / értelmezése. Szóval egy szó,mint száz: jó szívvel ajánlom!  A minta sajnos magyar nyelven nem elérhető. Ha nem tudsz angolul, használhatod a minta megfejtéséhez az angol-magyar horgoló szótárunkat, vagy kérdezhetsz tőlem is :)  ( De kérlek teljes fordítást ne kérj, mert az szabály - és jogellenes ). Egy "negatív" dolgot tudok csak kiemelni:  én sajnos egyáltalán nem tudok kötni, úgyhogy a sálra más ( horgolható ) megoldást kellett találnom, de ez nem is baj mert egy kicsit ezt is ( mint mindent )  Teklásítottam :)  

A linkek a webáruházakhoz és maga Lalylala kenguruja:
- Kira amigurumi kenguru minta Etsy ( Lalylala )
- Kira amigurumi kenguru minta Ravelry ( Lalylala )

Érdemes Lalylala többi amigurumi mintáját is megnézegetned, mert egyik jobb , mint a másik! ( Csak előtte alaposan dugd el valahova a pénztárcád :)) )

Ilyen az eredeti ( minta alapján elkészíthető) amigurumi Lalylala Kira kenguru:

A minta és a kép forrása: Lalylala 


És ilyen lett az általam készített ( Teklásított ) változat:

A "Teklás" részek:
- A sál egy láncszem (ch) sorra készült, sorban horgolt, 2 sornyi egyráhajtásos pálca (dc) sor. A Kira mintában van egyébként egy kötött sál minta, szóval ha tudsz kötni azt is használhatod :) 
- a színes peremek: egyszerűen végigmentem egy sor más színű sorral a minta szerint  ( az utolsó sorra váltottam színt. pl: ahol 20 sor rövidpálca (sc) szürke volt ott 19 sor szürke 1 sor pink lett )
- A baba masni sálja egyszerű láncszem (ch) sor 
- A mini masni  mintáját itt találhatod (angolul)
- a mini rózsa mintáját itt találhatod (angolul)
- A ruha peremek vagy egy egyszerű láncszem (ch) sorból, vagy egy (a sálhoz hasonló, csak egy sornyi) egyráhajtásos pálca (dc) sorból készültek
- plusz variáltam a színekkel :) 

Én az amigurumi figuráimat általában innen-onnan örökölt vagy bontott ( általában kötő ) fonalakból készítem, emiatt az elkészült figurák "bökősen bolyhosak" ( nem kifejezetten gyerekeknek valóak, inkább díszek ) , de természetesen 100% pamut (vagy más bababarát) amigurumi fonalból készítve ugyanolyan nagyszerűek lesznek ezek a picur kis horgolt mackók

Neked hogy tetszik?
Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet! ^^ Remélem örömöd leled majd az alkotásban !  Nagyon örülnék neki, ha megmutatnád, hogy mit alkottál ( hozzászólásba tudsz beszúrni képet is ), illetve nagyon hálás lennék, ha megosztanád ezt a bejegyzést másokkal is!  További szép kreatív napot kívánok!
Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is:
Címkék:

amigurumi

amigurumi minta

amigurumi horgolás

horgolt

horgolás

horgolásminta

fonal

fonál

kreatív ötlet fonalból

fonal ötlet

figura

plüss

horgolt plüss

horgolt plüssjáték

amigurumi figura

kreatív játék gyerekeknek

játék

gyerekjáték

horgolt gyerekjáték

termékteszt

terméktesztelés

termék

kipróbáltuk

termékek

termékvélemény

vélemény

vásárlói élmény

visszajelzés

vásárlói visszajelzés

kenguru

kira

lalylala

lalylala minta

amigurumi kenguru

amigurumi kenguru minta

horgolt kenguru

horgolt kenguru minta

kenguru horgolás

kenguru anyuka

anyuka

édesanya

horgolt anyuka

kenguru plüss

mintateszt

fizetős minta

fizetps minta teszt

megvásárolható minta

játék horgolás

horgolt játék

horgolt figura

aranyos

kedves

cuki

szeretet

család

Reklám
Kérdezni szeretnél? Elmondanád a véleményed? Kattints ide és szólj hozzá!
Hálás lennék, ha megosztanád velünk az elkészült alkotásaidat, véleményed / észrevételeid. Ha kérdeznél, arra is nagyon szívesen válaszolok ( amint időm engedi ). Azonban a hozzászólásnak van pár egyszerű alapszabálya, amiket (mindannyiunk érdekében) kérlek tarts be. A legfontosabb a kulturált viselkedés: úgy beszélj másokkal, ahogy szemtől szemben is beszélnél velük, és ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek, viselkedjenek mások. Ha ezt betartod , baj nem lehet :) Ide kattintva olvashatod el a részletes oldal szabályzatot
Reklám
Nagyon örülök, ha megosztod az itt található tartalmakat másokkal is, de kérlek becsüld meg a munkám annyival, hogy ezt a pár dolgot minden esetben betartod:
● Cikkenként maximum egy kép és egy pár sor ( fontos információkat, pl.: receptúra ) NEM tartalmazó kedvcsináló szöveg osztható meg, jól látható (a blogunkat forrásként megnevező) forrásmegjelöléssel
A borntodiy.hu képei és szöveges tartalmai a BornToDIY Blog szellemi tulajdonát képezik, az oldalunkon megjelenő minden tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.  Blogunk használatával felhasználási (és megosztási) feltételeinket automatikusan tudomásul veszed és elfogadod (bővebben itt)
Rólunk / Bemutatkozás
Tetszik ? Oszd meg másokkal is ! ❤
Legérdekesebb DIY ötletek
Szerzői jog / Copyright
Legfrissebb DIY ötletek
Szereted a szuper árakat és a kedvezményeket?
Többezer kreatív ötlet egy helyen!