Ajjaj! :( Úgy tűnik, hogy egy olyan régi böngészővel nézed az oldalt, ami nem támogatja a Mindy bizonyos funkcióit (pl.: kedvencekbe rakás, belépés ... ) Kérlek a jobb böngészési élmény és biztonságod érdekében frissítsd a böngésződet, vagy telepíts fel egy újabb és biztonságosabb verziót:
 Chrome  Firefox  Safari  Internet Explorer  Edge 

Felhasznált grafikai anyagok és szerzői jogok

Ezen az oldalon az oldalhoz tartozó design elemek forrását találhatod. Továbbá itt találhatod az oldal tartalmainak felhasználási szabályait is. (Kérlek mielőtt az oldalunkról bármit kitennél a saját honlapodra ezt feltétlenül olvasd el! )

Oldalunkon megjelenő tartalmak és használatuk

Külső oldalak / külső oldalakra mutató linkek
Oldalunk (néhány bejegyzésben) külső weboldalakra ( tőlünk független felek által működtetett weboldalakra ) mutató linkeket tartalmazhat. A külső weboldalakon megtalálható tartalmakért (információkért, szolgáltatásokért stb. ) és az azok által esetlegesen okozott károkért a BornToDIY Blog semmilyen felelősséget nem vállal. A BornToDIY Blog  mindig igyekszik minőségi és megbízható tartalmakat összeválogatni olvasóinak, de nem kizárható a külső oldalak időközben történő változása, ezért azok csak megfelelő körültekintéssel és elővigyázatossággal (saját felelősségre) használhatóak. 

A külső oldalakon esetlegesen szereplő hibákat / pontatlanságokat / nem megfelelő tartalmakat a fent említett indokok miatt nem áll módunkban kijavítani, de örülünk ha jelzed felénk, mert a saját oldalunkon igyekszünk megoldást találni a problémára - pl: lecseréljük a rossz/hibás linket egy másikra.Az esetlegesen felmerülő problémákat kapcsolat űrlapunkon keresztül jelezheted felénk. 
Szerzői jog
BornToDIY Blog tiszteli az önzetlen munkát, a szellemi tulajdont, a sok-sok munkaórát, amit egy-egy cikk fotózása és megírása jelent és erre kérjük olvasóinkat is! Az oldalunkon megjelenő fotókat és cikkeket /útmutatókat időt és energiát nem kímélő fáradozással készítettük, ezért arra kérünk, tiszteld a  munkánkat! Ha bármelyik kreatív ötletünkkel kapcsolatban visszaélést tapasztaltál (pl: digitális lopás, tiltott felhasználás, képekkel való visszaélés stb. ), feltétlenül jelents nekünk és mi azonnal megtesszük a megfelelő (jogi) lépéseket. Tartalmakat tovább osztani oldalunkról CSAK a forrás oldal megfelelő megjelölésével lehetséges, továbbá blogunk nem engedélyezi a tartalmaink teljes egészében való megosztását és másolását. (teljes szöveg vagy több kép).

Megoszthatsz:
●  Cikkenként egy képet és egy pár soros kedvcsináló leírást ( ezt nagyon köszönjük! ), de szigorúan csak megfelelő (a blogunkra mutató, jól látható) forrásmegjelöléssel! 

Nem oszthatod meg:
●  a szövegek egészét, nagyobb szövegrészletet , vagy olyan szövegrészletet amiből lényeges dolgok derülnek ki (pl:receptúta, amigurumi minta).
●  egynél több képet egy cikkből

Bármilyen olyan sokszorosítási és megosztási forma, ami megakadályozza, hogy az emberek eljussanak a blogunkig szigorúan TILOS és jogi következményeket von maga után. Ha az engedélyezett felhasználástól eltérő módon szeretnéd felhasználni valamiért a tartalmainkat, vedd fel velünk a kapcsolatot .

A BornToDIY Blog  design elemei, képei és szöveges tartalmai a BornToDIY Blog szellemi tulajdonát képezik, ezeket engedély nélkül másolni (pláne saját tartalomként megosztani) TILOS. Az oldalunkon megjelenő tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak. 
Elemek eltávolítása / útmutatók és szerzők törlése
A nem általunk készített tartalmakat  mindig igyekszünk a megfelelő jelöléssel , korrekt módon megosztani / linkelni, de előfordulhat, hogy még sem szeretnéd náluk viszontlátni az alkotásaidat. Az ilyen külső tartalmak bizonyítható tulajdonosai és jogi képviselői bármikor megkérhetik a BornToDIY Blogot  az egyes elemek rendszerből való eltávolítására. A BornToDIY Blog  ilyen esetekben természetesen a kérésnek minden esetben eleget tesz. Szerzői jogi problémák esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot kapcsolat űrlapunk segítségével!

Oldalunk használatával a jelen oldalon található felhasználási feltételeket automatikusan elfogadod.

Felhasznált grafikai anyagok

A BornToDIY Blogon felhasznált (nem saját készítésű) ikonok forrásai:
Általános alap ikonjaink formatervezője a Freepik (Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY)
Speciális ikonjaink formatervezői
Sketch és rajzolt ikonok: 
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Süti ikonok: 
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
A kategória megosztás képei a A Pixabay.com oldalról származnak. https://pixabay.com
A síró baba és a 404 (oldal nem található) oldalunk grafikáját a Freepik készítette: Business vector created by freepik - www.freepik.com
A fa háttér Дарья Яковлева képe a Pixabay -ről
Reklám
Rólunk / Bemutatkozás
Tetszik ? Oszd meg másokkal is ! ❤
Legérdekesebb DIY ötletek
Szerzői jog / Copyright
Legfrissebb DIY ötletek
Szereted a szuper árakat és a kedvezményeket?
Többezer kreatív ötlet egy helyen!