Ajjaj! :( Úgy tűnik, hogy egy olyan régi böngészővel nézed az oldalt, ami nem támogatja a Mindy bizonyos funkcióit (pl.: kedvencekbe rakás, belépés ... ) Kérlek a jobb böngészési élmény és biztonságod érdekében frissítsd a böngésződet, vagy telepíts fel egy újabb és biztonságosabb verziót:
 Chrome  Firefox  Safari  Internet Explorer  Edge 
DIYRégiből újat - kreatív DIY átalakításDIY Játékfelújítás ( Plüssklinika | Babakórház )

Plüssfelújítás - plüssfigurák új élete ( játékfelújítás ) 1.rész

Egyszerűen imádok plüssöket felújítani! A régi plüssállataink felújításával nem csak egy számunkra kedves játékot adhatunk tovább gyermekeinknek ( vagy valaki másnak, aki kedves számunkra) , hanem a környezettudatos gondolkodást is erősíthetjük magunkban. Az általam felújított plüssállatok nagy része adományként (vagy ajándékként) kap új életet, és egyben nekem is hatalmas örömet okoznak hiszen kiélhettem rajtuk a legkedvesebb hobbimat: a felújítást/átalakítást és a takarítást :)  Ebben a cikkben azokat a plüssállatokat gyűjtöttem össze, amikről külön cikket nem tudtam volna írni, de azért szerettem volna nektek megmutatni.
Ezek azok a plüssök, amikkel minden elkezdődött. Tudom nem annyira látványos az átalakulásuk (Nagy kár, hogy a képek illatokat nem adnak vissza! ), a "szakmai" hiányosságokat is látom rajtuk (azóta szerencsére sok dolgot tanultam), de mindezek ellenére szeretem nézegetni őket - remélem nektek is tetszeni fognak!  :)  

Mi történt a plüssökkel? Egy alapos tisztítás, szőrkozmetika, varrás és extraként egy-két általam készült kiegészítő került rájuk a "majdjóleszazmég" szalagkészletemből.  

 A listát, a jövőben még biztosan bővíteni fogom! A mostani csapatból próbáltam kiragadni azokat , amiken látszik azért az átalakulás. A fotóim minőségéért ezúton kérek elnézést , sajnos (vagy mondhatni rám jellemzően) az előtte képeket csak gyorsan, mindenféle megfontolás nélkül készítettem (nem gondoltam, hogy valaha blog cikk készült majd belőlük), utólag meg hát ugye már mindegy . Plusz (ahogy az már más cikkeimből is kiderülhetett számodra) krumplival fotózok :) 

Minden szónál többet érnek a képek, úgyhogy jöjjenek is:
Előtte - utána


Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet! ^^ Remélem örömöd leled majd az alkotásban !  Nagyon örülnék neki, ha megmutatnád, hogy mit alkottál ( hozzászólásba tudsz beszúrni képet is ), illetve nagyon hálás lennék, ha megosztanád ezt a bejegyzést másokkal is!  További szép kreatív napot kívánok!
Tetszett ez a cikk? Oszd meg másokkal is:
Címkék:

plüss

plüssfelújítás

plüssállat

plüsskészítés

plüssállat készítés

plüssállat felújítás

játékfelújítás

játékkészítés

plüssvarrás

varrás

varrott

tisztítás

tisztított

felújítás

renoválás

átalakítás

játék

játék felújítás

játék renoválás

játék varrás

játékok gyerekeknek

gyerekjáték

plüssjáték

Reklám
Kérdezni szeretnél? Elmondanád a véleményed? Kattints ide és szólj hozzá!
Hálás lennék, ha megosztanád velünk az elkészült alkotásaidat, véleményed / észrevételeid. Ha kérdeznél, arra is nagyon szívesen válaszolok ( amint időm engedi ). Azonban a hozzászólásnak van pár egyszerű alapszabálya, amiket (mindannyiunk érdekében) kérlek tarts be. A legfontosabb a kulturált viselkedés: úgy beszélj másokkal, ahogy szemtől szemben is beszélnél velük, és ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek, viselkedjenek mások. Ha ezt betartod , baj nem lehet :) Ide kattintva olvashatod el a részletes oldal szabályzatot
Reklám
Nagyon örülök, ha megosztod az itt található tartalmakat másokkal is, de kérlek becsüld meg a munkám annyival, hogy ezt a pár dolgot minden esetben betartod:
● Cikkenként maximum egy kép és egy pár sor ( fontos információkat, pl.: receptúra ) NEM tartalmazó kedvcsináló szöveg osztható meg, jól látható (a blogunkat forrásként megnevező) forrásmegjelöléssel
A borntodiy.hu képei és szöveges tartalmai a BornToDIY Blog szellemi tulajdonát képezik, az oldalunkon megjelenő minden tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.  Blogunk használatával felhasználási (és megosztási) feltételeinket automatikusan tudomásul veszed és elfogadod (bővebben itt)
Rólunk / Bemutatkozás
Tetszik ? Oszd meg másokkal is ! ❤
Legérdekesebb DIY ötletek
Szerzői jog / Copyright
Legfrissebb DIY ötletek
Szereted a szuper árakat és a kedvezményeket?
Többezer kreatív ötlet egy helyen!